Brændstoftyper til terrassevarmere

Terrassevarmere til propan

Propan er den mest almindeligt brugte brændstofkilde til terrassevarmere. Propan fås i gasflasker, der er nemme at transportere, og er dermed de mest alsidige varmeapparater, siden du kan placere varmeapparatet stort set hvor som helst. På grund af deres flytbarhed leveres mange propan varmeapparater med eller er allerede forsynet med et hjulsæt, der kan købes separat, så de er nemmere at flytte med. Propan varmeapparater har plads i soklen til opbevaring af gasflasken, så den ikke tager plads op på terrassen.

De fleste kræver en almindelig 10-liters propanflaske, men mindre propanvarmere som terrassevarmere til bordbrug vil anvende en mindre propanflaske. Når du løber tør for brændstof, køber du bare en ny gasflaske og slutter den til. Man kan faktisk finde propanflasker hos den lokale købmand, men i stedet for at genopfylde dem kan tomme flasker byttes for fulde til rabatpris.

Terrassevarmere til propan tændes ved hjælp af en tændingskontakt, der som regel er et Piezo eller multignist tændingssystem. Det er ikke nødvendigt med en elektrisk forbindelse til tændingskontakten. Du trykker eller drejer bare på tændingskontakten, så dannes der en gnist, der tænder gassen, og derved tænder du varmeapparatet. Disse varmeapparater har et højere BTU interval end de fleste af deres elektriske modstykker og kan derfor opvarme et større område.

Elektriske terrassevarmere

Hvis du ikke er interesseret i at bøvle med at købe og genopfylde gasflasker, og hvis du ikke har adgang til naturgas, er elektriske varmeapparater et fantastisk alternativ, så længe dit varmeapparat kan stå tæt på en kontakt.

Med disse varmeapparater sætter du bare stikket i kontakten og tænder dem. De har som regel vejrbestandigt isenkram, men det anbefales at placere dem et mere beskyttet sted, når de er tilsluttet. Der er elektriske versioner af alle de forskellige typer af Solamagic terrassevarmere: Til brug på gulve, borde eller monteret på væggen. Elektriske varmeapparater er langt den enkleste terrassevarmer type, men de byder som oftest ikke på den samme varmekapacitet som deres gasfyrede modstykker, så de er bedst til mindre områder.

Terrassevarmere til naturgas

Hvis du har en udendørs naturgastilslutning, vil du kunne bruge en terrassevarmer til naturgas i baghaven. Disse tilbyder, ligesom de udendørs varmeapparater til propan, et højere BTU interval og kan derfor opvarme et større areal. Med disse varmeapparater slutter du bare varmeapparatet til din naturgastilslutning. Du behøver ikke at bekymre dig om at løbe tør for brændstof som med varmeapparater til propan.

Du tænder disse enheder med en tændingskontakt, der som regel er et Piezo eller multignist tændingssystem. Det er ikke nødvendigt med en elektrisk forbindelse til tændingskontakten. Du trykker eller drejer bare på tændingskontakten, så dannes der en gnist, der tænder gassen, og derved tænder du varmeapparatet. Varmeapparater til naturgas er den mest sjældne type inden for terrassevarmere, og de er som regel fritstående terrassevarmere til brug på gulvet.

Udendørs terrassevarmere er en fantastisk måde at forlænge brugen af din udendørsplads på. De kan forlænge havesæsonen med en eller to måneder i køligere klimaer og kan bruges året rundt i varmere klimaer. Det varmeapparat, du vælger, afhænger af din plads og dine behov, men resultatet er det samme. Et varmt sted udendørs, hvor man kan hygge med venner og familie.