Hårdag

I morgen er det hårdag for mig. Denne dag går ud på at jeg får en totalt make-over af mit hår og er altid noget jeg ser frem til da jeg elsker når mit hår er nyt og frisk. Jeg har extensions i mit hår hvilket gør at jeg skal bruge meget til på at pleje det samt at få det ordnet.

Dette betyder at jeg hver 8. uge skal til min private frisør i Aarhus hvor hun starter med at tage mine extensions ud hvilket tager 1-2 timer. Herefter skal håret vaskes godt igennem således at man får alle tape rester ud samt vasket håret rigtig godt igennem.

Når vi har tørret håret kommer der farve i som skal sidde i ca. en halv time, herefter skal dette også vaskes ud og der kommes en kur i håret for at give ekstra pleje. Efter at have tørret det endnu engang skal extensions endnu engang i.

Det hele tager en hel dags arbejde for min frisør som dog engang imellem tager nogle andre kunder ind imellem at min hår trækker farve osv. Dette har jeg valgt at sige er ok da hun giver mig en rigtig god pris og hun samtidig er min gode veninde.

For mig betyder det ikke så meget at jeg skal sidde i hendes salon i 6 timer ca. da jeg altid hygger mig og afsætter hele dagen til det. Jeg har haft min veninde som frisør i et par år nu og er altid fuld tilfreds samtidig med at jeg får en god pris. En behandling som den jeg får vil normalt koste omkring 1500 kr.

Til gengæld skal man kun til frisør hver 8. uge. Jeg synes det er alle pengene værd taget i betragning af hvor glad jeg er for håret. Det er noget jeg prioriterer højt og ikke vil gå på kompromis med.